Неврокопчанинът Костадин Хазуров: Във всеки мач излизаме за победа

Това каза роденият в Гоце Делчев, нападател след победата с 0:3 на неговия ЦСКА като гост на „Велбъжд“

В тази среща той добави още две попадения на сметката си, след като бе точен в 47-та и 49-та мин. на мача. Едно попадение отбеляза колегата му Николай Цветков, който откри през първата част в нейната 37-ма мин.

Срещата изненада някои фенове на „червените“, които очакваха далеч по-изразителен резултат. От своя страна именно Костадин Хазуров даде своето обяснение за сравнително пестеливата игра, която неговият отбор демонстрира в днешната игра срещу кюстендилци.

„Това бе мач като всеки друг. Излизаме винаги за победа. Стараем се колкото се може по-бързо да отбележим гол. Радостно е, че победихме. Срещу нас имаше 11 човека, които със зъби и нокти се борят да стигнат до нещо. Понякога не е лесно и трябва да хвърляме доста сили, за да победим. Мисля, че сме качествен състав. Не можем да си позволим да прескачаме мачове. По-добрият измежду нас и Берое ще победи“, каза Хазуров след срещата.

– See more at: http://kanal3.bg/news/sport/football/27879-Kostadin-Hazurov-za-macha-s-Beroe%253A-Po-dobriyat-shte-pobedi-%2528VIDEO%2529#sthash.vY1T0LQQ.dpuf

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене