Месечен хороскоп! Вижте какво ви очаква през август

През целият месец август Венера ще е ретроградна в зодия Лъв, Марс също ще се движи в огнената зодия от 9-ти. В Лъв попадат още Меркурий, Слънцето, Юпитер и Новолунието за август. Овен – Внимавайте с новите запознанства

През новия месец ще имате шанс за много нови запознанства. Внимавайте обаче с новите хора в живота си, защото пред целия август сте склонни да се заблуждавате и дори най-обещаващите партньорства може да са измамни. Не пилейте излишно пари, само за да доказвате колкото сте заможни, защото последствията по-късно ще са сериозни. Не давайте и заеми и се постарайте да обуздавате егото си.

Телец – Очаква ви повече работа

Месецът ще премине под знака на рутината за вас. Макар че няма да ви е особено приятно, ще трябва да работите малко повече през новия месец. Трудностите пред вас няма да са никак малко, но е време да приключите със старите си задачи. Останете верни на своите принципи и се концентрирайте въпреки умората. В личен план избягвайте конфликтите, защото веднъж започнати, трудно ще бъдат прекратени.

Близнаци – Предстои ви успешен и енергичен месец

През целия август ще сте пълни с енергия, а първата половина от месеца ще ви носи успехи във всяко едно начинание. Внимателно премисляйте действията си, за да не съжалявате по-късно за пропуснатите възможности. Месецът е подходящ за пътуване и повече срещи. Втората половина на август ще е по-рискована, заради което много трябва да внимавате с плановете, като се опитате да запазите това, което вече сте постигнали.

Рак – Не взимайте радикални решения през месеца

През новия месец не сте склонни да харчите спечелените си пари на вятъра и тази позиция ще ви предпази от големи грешки във финансов план. Вашата предпазлива и мнителна природа ще ви е от полза през август. Време е да прецените хората от обкръжението си, но избягвайте да взимате радикални решения относно бъдещето си. Старайте се да бъдете по-сдържани относно критиките на околните и отделете време за пътуване.

Лъв – Обуздайте емоциите си

Прекалено лесно ще се поддавате на емоциите си, без да слушате разума през август, което ще е основната пречка за хармонията и щастието ви в ежедневието. Каквото и да ви се случва, задължително го анализирайте, за да намалите максимално ефекта от своите грешки. Ако сте решили да пътувате в компанията на други, съобразявайте се и с техните нужди и не налагайте мнението си на всяка цена.

Дева – Имате шанс за професионален скок

През целия месец ще сте отдадени предимно на работата си. Отварят ви се възможности за професионален скок, които не искате да пропускате. Трябва да насочите вниманието си и към старите грешки, като анализирате действията си. Възможно е да се отдалечите с някои ваши приятели и по-трудно да се доверявате, дори на хора, които познавате отдавна. Не желаете да допускате нови познати, съсредоточавайки се предимно върху себе си.

Везни – Месецът ще ви направи по-богати

Месецът ще е пълен с материални успехи за вас. Възможно е да намерите допълнителен източник на приходи. Не отказвайте предложенията за допълнително работа, защото те ще ви направят по-богати. Склонни сте да следвате упорито целите си, но трябва да укротите любопитството си, за да не си създадете врагове. Избягвайте клюките и интригите, защото те ще са сигурен начин да развалите и най-здравите си приятелства.

Скорпион – Ще се срещнете със стари разочарования

Крайно емоционални сте през целия месец и това ще ви създава проблеми. Трудно прощавате на хората, които в миналото са ви разочаровали, а е възможно през новия месец да се сблъскате с някои от тях. Ще се чувствате наразбрани и от най-близките си. Обичате да помагате на хора в беда, но през този месец подобни услуги ще са изцяло във ваша вреда. Следвайте интуицията си, за да избегнете фаталните грешки.

Стрелец – Внимавайте с парите

Упоритостта и амбицията ще ви се отплатят през август. Ще срещате хора, които с удоволствие ще ви насърчават и помагат. Проблеми ще се появяват, единствено ако действате прекалено прибързано и пропускате детайлите. Не бъдете наивни, когато стане въпрос за пари, защото е възможно да ви измамят. Работете само по това, което вече сте започнали, и не се доверявайте на бързите методи за забогатяване.

Козирог – Прекалено ще недоволствате

Възможно е да развалите отношенията си с околните заради склонността ви да налагате изискванията си и да критикувате през месеца. Недоволството ви ще е както в личната, така и в работната атмосфера, което няма да ви прави най-желаната компания. Месецът е подходящ за почивка и планиране на бъдещето, като не трябва да правите решителните крачки сега.

Водолей – Не импровизирайте, а се дръжте към сигурното

Забравете за импровизациите и импулсивността си през този месец, защото те ще ви провалят. Придържайте се към стабилните неща в живота си и подкрепяйте хората около себе си. Вие самите също ще имате нужда от окуражаване, особено ако сте започнали нови дела наскоро. В никакъв случай не се отказвайте от целите си, а довършете започнатото.

Риби – Ставате прекалено неуверени

Възможно е през новия месец да изпитвате колебания относно качествата си и уменията да се справяте в трудни ситуации. Имате нужда от признание и похвала, но те няма да дойдат сега. Неувереността ви обаче ще отблъсква хората от вас. Старайте да да правите повече компромиси и да бъдете по-търпеливи. Не прекалявайте с купоните и алкохола./struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене