Николай Бошкилов става общински лидер на БСП в Благоевград

николай бошкилов

Д-р Владимир Пандев ще лекува руснаци във варненски хотел

Бизнесменът Николай Бошкилов става общински лидер на БСП в Благоевград. Той ще замества д-р Владимир Пандев през целия месец август, пише вестник „Вяра“ в днешния си брой. Пандев заминава за морската столица Варна, където ще работи като лекар в хотел, където ще отседнат групи руски туристи.

Д-р Пандев опроверга твърденията, че има разцепление в редиците на червената партия, като обясни, че един човек трябва да ръководи цялата изборна кампания.

„Най-важна е фигурата за кандидат-кмет, да се изгради стратегия, да се приложи и тя да бъде печеливша”, коментира д-р Пандев.

Припомняме, че след избора на Милан Богдански за кандидат-кмет д-р Пандев хвърли оставката си като общински лидер на БСП-Благоевград. Вчера той потвърди, че оставката му е факт, но ще продължава да изпълнява задълженията си като общински лидер до насрочването на нова конференция.

„До провеждането на конференцията нито един член не трябва да напуска партията, всички трябва да работим за идеята да спечелим изборите”, коментира още д-р Пандев.

Според запознати на заседание на Изпълнителното бюро на БСП – Благоевград в понеделник е обсъждана вероятността цялото бюро да подаде оставките си. Станало ясно, че недоволни от решението за издигане на Милан Богдански за кандидат-кмет, няколко партийни секретари са депозирали оставки в централата на БСП. Лидерът на червените Михаил Миков обаче бил категоричен, че не трябва да има никакви оставки до изборите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене