ЛЪСНА СКАНДАЛНАТА ИСТИНА! БСП -РАЗЛОГ, ЩЕ РАБОТИ ЗА ЛЮБЕН ТАТАРСКИ

108-01-07-татарскиЕмил Колевичин обезли­чи структурата на социали­стите в Разлог! Симбиозата между БСП и ГЕРБ е налице.

БСП се колебае между петима кандидати за кмет на община Разлог. Сред но­минираните са Емил Колевичин, Николай Дундалов, Галя Адамова, Пламен Ботев и бившият Народен предста­вител Владимир Коцаков, който бе „изхвърлен“ от ре­диците на партията именно от общинския председател Е. Колевичин.

Според източник на Топ ПРЕСА социалистите за по­реден път ще издигнат „ве­чният кандидат„ и местен лидер Емил Колевичин. През кампанията на 2007 година, БСП издигна лидера си и се класира трета политическа сила в община Разлог с ре­зултат 1714 гласа. В курорт­ния град е публична тайна близките отношения между Колевичин и „Феодалът“ Лю­бен Татарски.

Под сурдинка се комен­тира, че Емил Колевичин „пуска“ в битката за мест­на власт слаби кандидати, за да гарантира кметския стол на Любен Татарски или близките до него кандидати.

Припомняме, че един от „бушоните“ на БСП-Разлог бе Иван Арнаудов, който спече­ли доверието на 1138 души от съгражданите си. През 2011 водач на листата за съветници беше Колевичин, което му гарантира сигурно място в местния общински съвет, заедно с Николай Дундалов. Това е показател­но за зависимостите в об­щина Разлог и симбиозата между БСП и ГЕРБ.

Вестник „Топ Преса“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене