За първи път! Само в Запад Юг! Пишман журналистът и радетел на „свободното слово“ в Сандански – Насо 1 – лапна 50 бон в комбина с местен политик, когото днес силно рекламира за кмет

efdf

Топ разкрития – за истинското лице на политиката в Сандански 

Разследващ екип на вест­ник „Запад-юг“ установи, че за местните избори в Сандански се готвят няколко кандидати-мюрета обслужващи основ­ните играчи за местния вот. На редакционната ни поща тази седмица дойде писмо с конкретни факти за местен политик, чието име не се спо­менава, но се изнасят факти доста притеснителни според нас. Това писмо стана повод да стартираме журналистиче­ско проучване за т. нар. лица на заем, активизирани да работят под чужда диктовка срещу пари и облаги. В тази първа публикация само ще оповестим това което ни бе предоставено като информа­ция, а в следващите броеве ще разкрием и други интересни подробности, по които вече на­шият екип работи.

Наш читател:

Вярвам на ЗАПАД-ЮГ защото в миналия брой със заглавие „ГЕРБ – провалът на изборите в Сандански“ прочетох за пръв път от доста време истини за политическия живот в нашият град, който никой досега не се беше осмелил да публику­ва. Аз съм бил общински съ­ветник, познавам процесите в общината отвътре и искам най-после скритите схеми и до­говорки зад гърба на хората да излязат наяве.

Местен политик години наред чрез измисленото му сдружение някакъв си инфор­мационен и консултантски център в град Сандански вър­ти схеми и източва европейски пари.

Ще ви дам първия пример и ако се осмелите да му дадете гласност, ще ви предоставя цялата информация, с която разполагам. Този политик и Атанас Атанасов, т. нар. Насо1 или по-точно „Наско, интри­гант №1″ само за издаването на един рецептурник на маке­донски гозби са гепили 50 хил. евро. За проек­та е написано всичко друго, но не и сумата каквито са за­дължителните изисквания на ЕС. (виж сним­ката)dfgdfgdfg

Бизнес ин­формационният и консултантски център, който е бил създаден в обществена полза през 1997-а, сега реал­но функционира като частна фирма с цел печалба за честния по­литик.

Масова е практиката хора да оти­ват с идеите си за европроект в центъра на местния политик и те биват от­краднати.

Дотук няма ре­ализиран нито един истински европейски проект. В същото вре­ме, според информаци­ята на сайта на фирмата, са праве­ни цял куп инициати­ви, анализи и обучения, за които е ясно, че са средство за източване на пари.

Този местен политик е най-удобното устройство на Т тев и Котев и двамата го полз­ват за активни мероприятия вече години наред.

Кой всъщност е местният по­литик?

– Политически номад, готов да се сложи всеки му, излиза на избори всеки път от раз­

лична партия или коалиция и всеки път все по-абсурдна и из­мислена – избори 2007 г. – Коа­лиция „ИСО-2007″, избори 2011 г. – ПП „Партия на зелените“

– Вечният кандидат за кмет и общински съветник, който се прави на десен, но е кандидат винаги на крайно леви форма­ции.

Всеки път залъгва по някол­ко човека, които да му бъдат донори на гласове, и се про­мъква в общинския съвет. И там има само една роля – да се прави на критикар, за да се поддържа легендата в града, че той е някаква опозиция.

Не само че не са опозиция, но са удобни и тайно потупва­ни по рамото слуги на Котеви (баща и син). А чрез верен слугинаж на Киро Котев всъщност служат на левунския Дон Корлеоне.

Живко Иванов е толкова нечистоплътен политически номад, че е готов на всичко за облагите в местния парламент на Сандански. Само преди 3 месеца беше попълнил заяв­ление за членство в ГЕРБ и си мислеше, че Киро Котев ще го номинира за техен канди­дат-кмет. Понеже не получи номинация, сега изпълнява друга поръчка, за която ще ви пиша следващата седмица, ако се убедя, че наистина сте безпристрастният вестник на югозапада.

ЗАПАД-ЮГ публикува без ре­дакторска намеса писмото на нашия читател и не оповестява в този брой името му съгласно неговото желание. Очаквайте потресаващи разкрития за санданския шмекер Живко Ива­нов, тръгнал от селски кмет на Джигурово и стигнал с гадости и доносничество до общинския съвет в Сандански. ©

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене