„Пирин“ Благоевград победи и „Левски“ в контролите

113305-levski-pirin

“Пирин” Благоевград победи „Левскис 2:0 в контролна среща, играна в Самоков. Благоевградчани се възползваха по възможно най-добрия начин от грешките на „сините“ и заслужено победиха. Головете отбелязаха Мартин Тошев в 3-ата и Антонио Хаджииванов в 71-ата минута.

Мачът започна с неразбирателство при „сините“, която веднага бе наказана с гол в тяхната врата. Едно от новите попълнения Георги Костадинов загуби топката, последва мълниеносна контра на пиринци, завършена успешно от Мартин Тошев за 0:1 в 3-ата минута.

Впоследствие Левски“ владееше повече топката, но единственото, което постигнаха през първата част, бяха няколко удари от средна и далечна дистанция, които се оказаха неточни.

„Сините“ продължиха да имат леко преимущетство и след почивката. Пиринци обаче бяха готови да контраатакуват във всеки един момент. В подобна ситуация Мартин Тошев стреля отдалеч, но топката мина на сантиметри от вратата на Левски.

Така в 71-ата минута се стигна до втория гол в полза на Пирин. „Сините“ отново допуснаха грешка в средата на терена, пиринци отнеха и организираха контра. Тя бе завършена успешно от Антонио Хаджииванов, който реализира за 0:2 с удар от наказателното поле.

Така до момента благоевградчани имат пет победи и едно равенство в контролите.

E79 News; Снимки: Gong.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене