Местния печат

печат

„Вяра“

Десислава Ковачева от Кюстендил опече кекс с червеи: Купих брашното от „Фантастико”, не ми върнаха парите

„Купих си брашно, пълно с червеи, от  магазин „Фантастико”, производител е фирма „Симид”, оплака се пред „Вяра” 42-годишната Десислава Ковачева, която работи като продавач-консултант. „Аз обикновено винаги пресявам брашното, но този път много бързах и не го пресях. Оказа се, че кексът беше пълен с червеи. Пуснах оплакване до ХЕИ-Кюстендил, като исках да ми бъдат възстановени парите за всички продукти, съсипани заедно с червивото брашно.

 

Лесовъдът Георги Амбарков: Горският Г. Соколов и шофьорът Вл. Илиев изтърсиха в двора ми посред нощ 16 куб. дърва без документи, след месеци ми дадоха билет, според който шефът на ДГС-Дупница Диманков и шофьорът са купувачите

„Лесовъдът Георги Соколов и шофьорът на горското Владимир Илиев ми стовариха 16 кубика дърва без документи и ми поискаха пари на ръка, броих им част от сумата. След месеци получих фалшиви документи, според които купувач на дървата не съм аз, а шефът на горското Атанас Диманков и шофьорът”, заяви в редакцията на вестник „Вяра” бившият горски служител Георги Амбарков, който е носител на златна значка „Отличник на Министерството на горите и горската промишленост”.

 

Метнаха на тезгяха луксозния бизнес център на Борислав Деливерски в Благоевград за 1 103 045 лв., строен върху парче общинска земя

Съдия-изпълнител обяви за публична продан луксозна офис сграда на фирма „Булнитра”, собственост на популярния благоевградски бизнесмен Борислав Деливерски. Сградата, която се намира  в непосредствена близост до градската градина на Благоевград, е обявена за публична продан заради дългове. Първоначалната цена, от която тръгва наддаването за нея, е 1 103 045 лв.

 

Математическата гимназия и ЕГ в Благоевград с най-висок бал за прием след 7-и клас и на второ класиране 

Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ с директор Тина Попова и ПМГ „Акад. Сергей Корольов“ с директор Татяна Ядкова  и на второ класиране приемат седмокласници с най-висок минимален и максимален бал в Пиринско. Минималният бал за прием в Езиковата гимназия  на второ класиране е 27.854 за паралелка с чуждоезиков профил с интензивно изучаване на френски език, английски език, информационни технологии и БЕЛ.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене