Местния печат

печат

„Вяра“

Отличникът лесовъд Георги Амбарков: Водният ад от варненското „Аспарухово” е надвиснал над дупнишка Бистрица, фирми на бивши и настоящи депутати оголиха над 100 дка гора над селото под благия поглед на горските

Дупнишкото село Бистрица е изправено пред угрозата да се превърне във второ „Аспарухово”, тъй като над 100 декара от гората над селото е изсечена за по-малко от година, а хиляди дървета са повалени от ветрове. Достатъчно е един проливен дъжд със силна градушка да залее Бистрица и половината от селото да бъде отнесено, както се случи в кв. „Аспарухово” във Варна. Причината за голямата трагедия беше изсичането на намиращата се над него гора.

 

Трудовa злополукa в Пиринско: Работник на бизнесмена Георги Ганджов погребан до кръста при срутване в Бирената фабрика на Благоевград, 50 минути го вадиха

47-годишният работник Николай Гълъбов бе затрупан от свлякла се пръст в 6-7-метров изкоп при трудова злополука в Благоевград. Николай е бригадир на зидаро-кофражистка бригада, той пострада при изкопна работа в бирената фабрика.

 

Щанца премаза Али Папучи във фабриката за пластмаси в Гоце Делчев, вертолет го откара с черепна травма в „Пирогов”

54-годишен работник в гоцеделчевската фабрика за преработка на пластмаси „Пиринтекс” бе транспортиран с вертолет до „Пирогов”, след като бе премазан с тежка щанц преса при трудова злополука на работното му място. Вертолетът кацна по спешност на стадиона в Гоце Делчев. Сигналът за инцидента е подаден към 12,40 ч. в сряда и пострадалият веднага е бил транспортиран в болницата „Иван Скендеров” в Гоце Делчев, където се установени и тежките травми, които представляват реална опасност за живота на Али Папучи.

 

Гастарбайтерът цветар Борис Чорбаджийски от Блажиево хвана в изневери 70-годишната си съпруга, призна: Има мустаци и е с 4 години по-голяма от мен, но любовта е сляпа

Пенсионерът охранител Борис Чорбаджийски от бобошевското село Блажиево от неволя продава половината си семеен апартамент в столичния жк „Люлин”, след като се върна от чужбина и завари половинката си да му изневерява. Гастарбайтерът – цветар в Гърция, се върна в родния си дом в Блажиево и е решен да започне нов живот, търси си и нова жена.

 

20-годишният Денис Боянов прегази с голф пешеходката Иванка Ангелова на „зебра” в Кюстендил 

20-годишният шофьор Денис Боянов с лек автомобил „Фолксваген Голф“ помете 60-годишната Иванка Ангелова на пешеходна пътека в центъра на Кюстендил. Инцидентът стана в четвъртък малко след 10 часа сутринта на една от най-оживените улици „Цар Освободител“. 60-годишната кюстендилка е пресичала пешеходната пътека, когато е била пометена от лекия автомобил.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене