С купон в Огняново единадесетокласници от Математическата посрещнаха лятната ваканция

11klasУчениците от 11 „г” клас на ПМГ „Яне Сандански“ отбелязаха подобаващо идването на лятната ваканция и показаха, че и на тях може да бъде посветен българският евъргрийн „Един неразделен клас“. Младите хора спазиха традицията и преди да излязат в отдих през следващите два месеца, си устроиха парти, а специален гост бе тяхната класна Илияна Станкова /сн. 1/. Тя бе изненадана в последния момент след прецизното подготвяне на всички детайли около събитието от страна на нейните ученици.

За арена на купона бе избрано Огняново, където своеобразен домакин бе Фатме Капсъзова /вляво на сн. 2/. Именно тя бе и човекът, който посрещна най-напред своите съученици в едно от любимите си места за отдих в курортното село. Докато не пристигна и последният човек, тя не престана да контролира развоя на събитията. За това се погрижиха момчетата от класа, някои от които имаха възможност да покажат своите способности на шофьори, като Мехмедали Ходжов /вляво на сн. 3/.

Безспорно, с жар да подпомогнат организацията се хвърлиха и останалите представителли на мъжкия пол – Иван Жуглев, Стефан Банкин и Халил Алем, които направиха всичко необходимо класната Илияна Станкова и техните съученички да се чувстват като истински ВИП гости.

За съжаление, макар и малка част от наличния състав, трима души не успяха да дойдат заради различни уважителни ангажименти, но следяха на живо развоя на събитията посредством новите технологии. Така те станаха част от купона, по време на който възкръснаха някои от най-новите случки във „фонотеката“ на класа, както и други спомени. За това своя принос имаха Ангелина Пандева, Веселе Качакова и Фатме Велиша, възкресили спомените от изтеклата учебна година. Естествено, и хубавата музика не бе забравена, като тя бе част от доброто настроение на събитието, а Сабрина Чинарска и Неджип Бакиев показаха задълбочени познания върху жанровото богатство и най-новите явления на музикалния небосклон.

Още в началото на събитието пък класът взе конструктивното решение следващото събиране да бъде за откриването на следващата учебна година, която за тях ще бъде и последна като ученици. За място на събитието те определиха Ковачевица, където домакин на мероприятието да бъде техният съученик Иван /сн. 4/ от небезизвестната тамошна фамилия Жуглеви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене