Грациите от клуб по художествена гимнастика „Пирин” със заключителен спектакъл в Благоевград

Pirin_GR

Грациите от клуб по художествена гимнастика „Пирин”- Благоевград ще закрият сезона със заключителен спектакъл. Малките дами ще танцуват днес от 18.30 часа в залата на Трето ОУ „Димитър Талев”.
В края на 2014 година над 100 момичета се събраха за първата тренировка по художествена гимнастика в Благоевград, а над 80 се записаха в новия клуб. Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе обещал в новооткритата зала в 3-то ОУ „Димитър Талев” да тренират новите гимнастически надежди на Благоевград и през ноември месец, това обещание стана факт. Днес, възпитаничките на КХГ „Пирин” вече печелят медали и прославят Благоевград на състезания. В началото на месец юни, талантливите благоевградски момичета бяха на първото си национално състезание – „Цветята на България“ в столицата. Освен, че се представиха отлично, бъдещите „златни момичета” на България впечатлиха жури и публика с хореография и финес при изпълненията.
Тренировките на клуб по художествена гимнастика „Пирин”- Благоевград ще продължат в началото на септември, с откриване на новата учебната година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене