ГЕРБ номинира д-р Вяра Церовска за кмет на Перник

76644-632x358

Народният представител д-р Вяра Церовска е номинацията на ПП ПГЕРБ за кмет на Перник, това съобщи в Брезник тази вечер зам. председателят на партията и председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.  Той бе на посещение в Брезник по повод  Деня на града „Граовски събор-Видовден“. На празника присъстваха още народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, организационният секретар Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ-Перник Милена Миланова.

„Убеден съм, че авторитет като нея ще бъде от полза за града. Тя успя да натрупа опит и като народен представител в Българския парламент и се ползва с доверието на парламентарната група“ , категоричен бе Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че по време на предизборната кампания партията ще заложи на позитивните послания и на преките контакти с хората. „Кампаниите на противопоставяне са присъщи за нашите политически опоненти“, обясни той. По думите му  целта на ГЕРБ ще е да се достигне до избирателите, за да бъдат мотивирани да упражнят правото си на глас.

Местната структура на партията номинира трима кандидати за кметския стол- д-р Церовска, областният управител Ирена Соколова и настоящият кмет Иван Иванов, който обаче не е член на ГЕРБ. За ъноминацията на д-р Церовска вероятно е натежал и фактът, че ня е лекар и е разпознаваема от повечето граждани на Перник.

„Ние продължаваме да работим за европейското бъдеще и просперитета на България. Възползваме се от европейската солидарност и имаме доверието на Брюксел. Искам да благодаря на всички избиратели на област Перник за доверието , което ни оказаха на изборите миналата година, за да можем да съставим правителство, начело с министър –председател Бойко Борисов. Нека заедно работим за силна и обединена Европа, да имаме повече работни места и за това младите хора да остават в България“, каза още Цветан Цветанов.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене