Цветан Цветанов се срещна с актива на общинската структура в Разлог

news-34490-49161

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с актива на общинската структура на ГЕРБ в Разлог. Заедно с него на срещата присъства и областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева.

Пред общинското ръководство в Разлог, общинските съветници и представителите на партийните организации Цветанов отново заяви подкрепата на партията за нов мандат на сегашния кмет Красимир Герчев. „Резултатите тук винаги са били добри, екипът в Разлог е силен, а мандатът на кмета Красимир Герчев е  изключително успешен, затова отново е номинация на ПП ГЕРБ”, заяви Цветан Цветанов.

news-34490-49160

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че е убеден, че тези избори ще бъдат най-успешните за партията. „Успяхме да изградим капацитет през тези години, кметовете на ГЕРБ са едни от най-успешните в страната, които създадоха работещи администрации с висока усвояемост на средства по европрограмите”, посочи Цветан Цветанов.

По време на срещата бе коментирана подготовката за предстоящите местни избори. Стана ясно още, че структурата  на ГЕРБ е издигнала свои кандидати освен за общинския център Разлог и за населените места, в които ще се избират кметове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене