Модернизират изцяло ГКПП „Логодаж“

266-02-02-Бисер-Михайлов
От областна администрация Благоевград е изготвен проект за цялостна модернизация на ГКПП „Логодаж“, който е съгласуван с всички институции. Това сподели областният управител Бисер Михайлов във връзка с належащите ремонти на КПП-тата в областта.

„Модернизацията на пункта в общи линии ще представлява построяване на почти нов пункт, който да отговаря на всичките изисквания. Това наше предложение е гласувано на областен съвет за развитие и е подкрепено от 14 –те кмета на общините в областта, а миналата седмица имаше проведен съвет за развитие на югозападен планов район, където и от страна на останалите областни управители на София област, София град, Перник и Кюстендил е подкрепен отново и очаквам съвсем скоро да има решение по този наболял проблем, който е важен за туризма относно пропусквателната способност и възможностите за по-бързо обслужване на гостите пристигащи на територията на област Благоевград“, уточни областният управител Бисер Михайлов.

 

Входно – изходните артерии на територията на областта трябва да съответстват на това, което представяме и искаме да брандираме в област Благоевград, категоричен е губернаторът.

„По отношение на останалите ГКПП-та с мои комисии преди около седмица са изготвени количествено-стойностни сметки с належащите и съответно най-необходими ремонтни дейности, които трябва да бъдат направени по отношение на поддръжката на самото КПП.   Изискани са през МВР и МС необходимите средства за да започнем тези така неотложни ремонти“, каза още Бисер Михайлов.

Автор: Станислава Христова, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене