Любимият български актьор Никола Анастасов откри Театралните празници в Разлог „Звездите на театъра”

0da1d3e70b08e687bd439faa9d4885bc_M

Любимият български актьор Никола Анастасов откри Театралните празници в Разлог „Звездите на театъра”. Излизайки на сцената на Разлог актьорът имащ над 100 роли в киното и телевизията изправи на крака цялата публика, която бурно го аплодира. „Любовта към театъра ме доведе на откриването на театралния фестивал в Разлог. Дойдох тук в подножието на прекрасните планини Рила, Пирин и Родопи, за да изпитам удоволствието от тези невероятни, чудесни театрални спектакли.”, каза Никола Анастасов и пожела на добър час на театралните празници в Разлог.

DSC_1028

DSC_1034

Преди това звездите на театъра преминаха по червен килим и арка с цветя. Първи дефилираха  Нона Йотова, придружавана от Никола Анастасов и Роза Радичкова, последваха ги Камен Донев и Невена Цонева, Дани Милев и  Криста,  Кирил Добрев и Нели Андреева, Ева Перчемлиева – Тъканова,Людмил Стойнев,Атанас Душилов, Димитър Тишев, Радослав Славчев, Атанас Хаджиев,Калоян Павлов.

DSC_1048

Еуфорията от откриването  на Театралните празници в Разлог се пренесе и на сцената, където Камен Донев и неговия концерт спектакъл „Оркестърчи” вдигнаха на крака отново цялата зала. Аплодисментите не стихваха след всяко изпълнение на любимите народни песни.

DSC_1056

След силният старт и разпродадения салон днес, на 25 юни в Разлог е ред за комедията „Чиста къща” на Малък градски театър „Зад канала”.

Театралните празници в Разлог „Звездите на театъра 2015” се организират от Община Разлог и Нона Йотова, с подкрепата на Mtel, Първа инвестиционна банка, хотелски комплекс „Банско Роял Тауърс”, фирма „Сарай”, ЕТ „Лилия Гюрова”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене