Хороскоп за 20 юни

зодии

ОВЕН
По­ви­ше­ни са въз­мож­нос­ти­те ви за ак­тив­ност в об­щес­тво­то и сфе­ра­та на биз­не­са. Някои от вас са при­тес­не­ни по фи­нан­со­ви при­чи­ни, но не за дъл­го. В ра­бо­та­та ви има проб­ле­ми, кои­то днес ще ви при­тесн­яват, но те не са неп­рео­до­ли­ми и до­ри ще има­те по­мощ­та от вън­шни хо­ра.

ТЕЛЕЦ
Съ­бо­та ид­ва с мно­го проб­ле­ми за вас и ще бъ­де­те дос­та нер­вни и неор­га­ни­зи­ра­ни през пър­ва­та по­ло­ви­на на деня. След об­яд ще нас­тъ­пи ус­по­кое­ние, де­ла­та ви ще вървят доб­ре. В биз­не­са някои Тел­ци ще си поз­волят да из­вър­шат не­за­кон­ни сдел­ки. Ще ви дис­кре­дити­рат, оча­квай­те неп­рия­тнос­ти.

БЛИЗНАЦИ
Близ­на­ци­те са спо­кой­ни и ура­вно­ве­се­ни в съ­бо­та, кой­то ще пре­ми­не дос­та доб­ре. Днес се из­вър­шват лич­ни про­ме­ни у вас, кои­то се ха­рак­те­ри­зи­рат с раз­шир­ява­не на ми­рог­ле­да и по­ви­ша­ва­не на лич­на­та то­ле­ран­тност. Доб­ри кон­так­ти в биз­не­са, при­до­бив­ки, реа­ли­за­ция.

РАК
Ин­те­ре­сен ден е съ­бо­та за Ра­ци­те. Мно­зи­на са раз­двое­ни меж­ду на­деж­да­та и пе­си­миз­ма. Някои от вас из­пит­ват го­ле­ми зат­руд­не­ния с па­ри за еле­мен­тар­но съ­щес­тву­ва­не. Ак­ти­ви­зи­ра се твор­чес­ка­та лич­ност у вас и трябва да след­ва­те ин­туи­ция­та си.

ЛЪВ
По свои­те пред­пос­тав­ки съ­бо­та не мо­же да се на­ре­че ус­пе­шен или неус­пе­шен за Лъ­во­ве­те. Из­клю­че­ние пра­ви са­мо лю­бов­ният ви жи­вот, къ­де­то нап­ре­же­ние­то е по-гол­ямо и не са из­клю­че­ни някои неп­рия­тнос­ти. В де­ло­ви­те си за­ни­ма­ния трябва да проя­ви­те твър­дост.

ДЕВА
Днес ще пос­тиг­не­те нор­мал­ни ре­зул­та­ти в дей­нос­тта си – нап­ре­дък в служ­ба­та, реа­ли­за­ция на ин­те­ре­си­те в биз­не­са. Но по­ло­же­ние­то е мно­го де­ли­кат­но, денят ще ви сблъс­ка с препя­тствия и ако проя­ви­те неус­той­чи­вост, ус­пе­хи­те ос­та­ват да­леч. Дей­ствай­те спо­кой­но и бъ­де­те нас­той­чи­ви.

ВЕЗНИ
Най-го­ле­ми­те неп­рия­тнос­ти за вас са във връз­ка с лю­бов­та. При някои тя е фа­тал­на и во­ди до мно­го ра­зо­ча­ро­ва­ния. Вни­ма­вай­те, без­дна­та на страс­ти­те мо­же да ви по­гъл­не и да пос­лед­ват низ от неп­рия­тнос­ти. Не спо­деляй­те ни­що за лич­ния си жи­вот, има­те вра­го­ве, кои­то ще ви при­чинят скан­дал.

СКОРПИОН
Днес Скор­пио­ни­те де­монс­три­рат неп­рек­лон­на воля за осъ­щест­вява­не на на­ме­ре­ния­та си, но на пътя ви има препя­тствия, кои­то трябва да прео­до­лее­те. Не прояв­явай­те сла­бост, то­ва оз­на­ча­ва за­бав­яне на някои де­ла или да про­пус­не­те реа­ли­за­ция­та им. Вслу­шай­те се в прия­тел­ски съ­вет.

СТРЕЛЕЦ
Съ­бо­та е ден за при­до­бив­ки при Стрел­ци­те и няма да се на­ло­жи да се бо­ри­те с труд­нос­ти, за да дос­тиг­не­те ус­пе­ха. Има­те сил­ни пок­ро­ви­те­ли и те ще спо­собс­тват за ва­ши­те блест­ящи дос­ти­же­ния. Денят е осо­бе­но бла­гоп­рия­тен за ва­ши­те де­ло­ви и лич­ни кон­так­ти с прияте­ли. Днес сео­чер­та­ва по­ве­че ра­бо­та при оне­зи, зае­ти в сфе­ра­та на  строи­телс­тво­то. Па­зе­те се от зло­по­лу­ки.

КОЗИРОГ
През тази съ­бо­та раз­ви­тие­то на ва­ши­те де­ла за­поч­ва ус­пеш­но в на­ча­ло­то на деня, но по-къс­но се появ­яват го­ле­ми препя­тствия, кои­то об­ри­чат дей­ствия­та на неус­пех. Им­пул­сив­ни и сар­кас­тич­ни, Ко­зи­ро­зи­те са склон­ни към ек­сцен­трич­ност, кое­то ще до­ве­де до неб­ла­гоп­рия­тни про­ме­ни. Ще бъ­де­те сюр­при­зи­ра­ни от близ­ки­те си с ра­дос­тна  но­ви­на, ка­сае­ща ско­рош­на сре­ща с оби­чан от вас чо­век.

ВОДОЛЕЙ
Съ­бо­та е ве­дър и ус­пе­шен ден за Во­до­леи­те. По­ло­жи­тел­но­то влия­ние е тясно свър­за­но с вас и дей­ствие­то му е ка­те­го­рич­но. На­ми­ра­те се в пе­че­лив­ша по­зи­ция и при­до­бив­ки­те са най-мал­ко­то, кое­то мо­же­те да пос­тиг­не­те днес. Ог­ро­мен ус­пех има­те в лю­бов­та, ще по­лучи­те приз­на­ние. На някои пред­стои бра­ко­съ­че­та­ние.

РИБИ
Днес ще се сблъс­ка­те с мно­го неп­рия­тнос­ти и де­ла­та ви ще влязат в за­дъ­не­на ули­ца. За прео­дол­ява­не на неп­рия­тнос­ти­те ще ви по­мог­нат два­ма ду­ши, чрез на­ме­са­та на кои­то ус­пеш­но ще се спра­ви­те с всич­ки труд­нос­ти. За някои се оче­рта­ва при­до­бив­ка в до­ма им, за коя­то дъл­го вре­ме сте об­мисл­яли да­ли ин­вес­ти­ция­та си зас­лу­жа­ва.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене