С водосвет, свещица за здраве и много победи Септември (Симитли) стартира подготовка за новия полусезон

_thumb

Новият селекционер на Септември Йордан Боздански и помощникът му Антон Иванов събраха футболистите на първа тренировка. От вчера Септември (Симитли) започна подготовка за новия полусезон. Представителният тим ще тренира на стадион „Арена” Крупник, където се подготвяха и играха домакинските си мачове и през пролетния полусезон.

Цялото спортно-техническо ръководство и футболистите на отбора се събраха на стадиона, за да положат началото на тренировките. Отец Величко отслужи тържествен водосвет, свещица за здраве, късмет и сезон без контузии, много победи и нови успехи, запали и общинският кмет Апостол Апостолов. Тимът се раздели с някои играчи и започна подготовка с две нови попълнения. След водосвета футболистите, заредени с нови сили след почивката, гръмнаха бутилка шампанско и си пожелаха много успех в следващия етап.

Първата контрола на Септември (Симитли) ще бъде на 24. 06 (сряда) на стадион „Арена” Крупник с отбора на Созопол. В събота 27. 06 момчетата ги очаква и контрола с гранда Левски (София) в Самоков. Спортно-техническото ръководство и футболистите се надяват да показват добра игра и да докажат на верните им фенове, че не ги подкрепят напразно през този сезон.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене