Драматичен театър „Иван Димов“ – гр. Хасково ще представи хитовата комедия „Безумна нощ“ в Гоце Делчев

Bezumna_nosht_3Покана за хитова комедия!

„Безумна нощ”

Гостува ДТ „Иван Димов“ – гр. Хасково

От  Рей Куни –  „Кралят на комедията“.

Сценичен вариант и постановка – Валентин ТАНЕВ

И звездите: КРАСИМИР РАНКОВ, СТЕФКА ЯНОРОВА, ВАЛЕНТИН ТАНЕВ, КИРИЛ КАВАДАРКОВ, Дамян Тенев, Анна Симова, Явор Костов и ИВАНКА ШЕКЕРОВА

         Само на 29 Юни / понеделник / от 19 ч. в Дом на Културата

Безумна нощ“ е блестяща комедия на ситуациите. Една нощ в Лондон, в  хотел „Уестминстър“, в стая 648,   на шестия етаж…  Нощ, в която министър Ричърд Уили е наел стая 648 в хотел „Уестминстър” с гледка към парламента… Следват недоразумения, изненади и неочаквани обрати…  намесват се ревнив съпруг, предан парламентарен секретар, частен детектив, любопитно пиколо и дебела чернокожа служителка от охраната…. Като се добави един фалшив труп, объркване на имена, съпруги и хотелски стаи, каламбури с думички и прекалени гримаси като в черно-бялото кино, цялото представление прилича на нещо като голямо недоразумение, в което звездните актьори се стараят с всички сили да са възможно най-комични. Ако се съди по смеха в залата, бурните овации и виковете „Браво!“, получава им се достатъчно добре.

            С перфектна актьорска игра и няма как да не е така с този звезден състав.

            Това е пиеса-десерт: бърза, остроумна, лека, с ярки персонажи…

Пиесата  кореспондира  със сегашната ситуация у нас.Действието се развива в хотел срещу парламента, а, знаете, че и у нас има такъв.

Билети – от 22 Юни на касата на Дома на културата

За справки – тел: 0887 42 42 40

8-piesa

2601-4_20140520

Bezumna_nosht_7

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене