„Пирин“ взе Илко Карапетров от „Локомотив“ ГО

big_f6ae3c5a7347135b67922fb91c7dddf4Илко Карапетров е новото попълнение на ОФК „Пирин“ Благоевград. Той ще изкара пробен период в клуба и започна тренировки от вчера. Карапетров е роден в Гоце Делчев и е юноша на местния „Пирин“. Записа и мачове в „А“ група, след като през миналото лято неврокопчани бяха изхвърлени във „В“ група, той премина в „Локомотив“ Горна Оряховица.

Двуразови тренировки провеждат „орлетата“ тази седмица, като заниманията се провеждат на базата в село Рилци. В момента текат функционални и медицински изследвания на състезателите. Припомняме, че „Пирин“ стартира с първата контрола тази събота, когато на стадиона в Рилци се изправят срещу „Созопол“, а началният час на срещата е 18:30.

Както E79news писа, освен Карапетров, към момента с „Пирин“ тренират новите състезатели Емил Виячки, Богомил Дяков, Венцислав Бенгюзов, Тодор Траянов и Джейхан Зайденов. В групата има и четирима юноши – Владимир Гогов, Йордан Гошев, Васил Божинов и Борис Сандев. С отбора вече е и Петър Тончев, който пропусна първото занимание. Селекция в Пирин не е приключила, съобщиха от клуба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене