ПОЛИТИЧЕСКАТА НОВИНА! 29-г. икономист Й. Найденов оглави Партия на зелените в Бобов дол, подкрепят бащата на певеца Борис Дали за кмет

kitaij-prodyljava-da-vodi-proaktivna-fiskalna-politika-115567ПП „Партия на зелените“ създаде структура в Бобов дол. На учредително събрание в присъствието на 26-има симпатизанти на партията за председател единодушно бе избран  29-годишният икономист Йордан Найденов от Бобов дол. На учредителното събрание присъства и дупнишкият адвокат Йонко Гергов, който на 26-и април тази година на четвъртия конгрес на ПП „Партия на зелените“ бе избран за заместник-председател на партията. Той е общински съветник от ОДБ в ОбС – Дупница. След събранието Йонко Гергов, който е кандидат за кмет на Дупница, заяви: ПП „Партия на зелените“ в община Бобов дол няма да издига кандидат-кмет, заставаме зад лидера на ББЦ в миньорската община Орлин Делибалтов за предстоящите кметски избори Той  е кандидат-кметът на „Коалиция за Бобов дол“, в която влизат партиите от център, дясно -РБ, НДСВ и Патриотичен фронт, в Бобов дол. Ще изготвим обща листа за общински съветници с останалите парии. Предстои да бъдат разкрити структури на ПП „Партия на зелените“ и в голяма част от селата.

Орлин Делибалтов е баща на фолкпевеца и бивш общински съветник от БСП в Бобов дол Борис Дали. По професия е хореограф и работи в едно от читалищата в Бобов дол.

На еврорвота ББЦ събра 306 гласа в миньорската община и остана трета по брой получени гласове. Още тогава Орлин Делибалтов заяви публично, че той ще е следващият кмет на Бобов дол, ядосан, че ПП „ЛИДЕР“ събраха повече гласове от ББЦ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене