Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Иван Рилски – 2003“ ООД – Дупница

Dupnica_Bolnica

Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Иван Рилски – 2003“ ООД – Дупница е създадена през 2003г. Болницата започва дейност през м.април 2004г. със заповед на Министъра на здравеопазването. Съчетанието на двата основни фактора – богат и качествен човешки ресурс и добра материална база оформят облика на МБАЛ “Св.Иван Рилски-2003”ООД . Целите, които си поставя колективът на болницата се подчиняват на националната здравна стратегия „По-добро здраве, за по-добро бъдеще на България“. В конкретен план това са:

подобряване здравето на населението;
повишаване качеството на медицинските услуги;
съответствие на медицинските услуги с очакванията на пациента;
ефективност и ефикасност на лечебния процес. Основната ни цел е да налагаме и утвърждаваме добри медицински практики. За времето от създаването си до днес болницата разшири дейността си многократно и се утвърди като водещо лечебно заведение на територията на Кюстендилска област. Оказваме здравни услуги в почти цялата палитра на медицинската наука. Осъществяваме високоспециализирана, висококачествена и достъпна болнична помощ – диагностика, лечение и рехабилитация на остри и изострени хронични заболявания при спазване правилата за добра медицинска практика и зачитане правата на пациентите.

Целият персонал на болницата, лекари и медицинските специалисти се отличава със своя висок професионализъм и всеотдайност.

Акушеро-гинекологичено отделение

petar_dinov

Акушеро-гинекологично отделение при МБАЛ „Св.Иван Рилски – 2003”ООД – Дупница е разположено на трети и четвърти етаж в Блок В на болницата. За времето на своето съществуване АГО се утвърди като водещ родилен център по оста София – Кулата. Модерните методи на лечение, супер модерна апаратура, внимание, чистота и грижа превръщат отделението с 20 легла в предпочитано място за започване живота на децата ни. В отделението се извършва лечение на гинекологични заболявания и акушерство.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене