Кристина Малинова ексклузивно пред Топ Преса: Радвам се, че получих това възпитание, за да мога да бъда преди всичко човек

Kristina_Malinova

Наскоро всички започнаха да говорят за новата модна агенция AF Models… Ние от Топ Преса няма как да не се поразровим в нета, за да разберем нещо повече за агенцията. Първото нещо, което научихме е, че тя е собственост на Александър Филипов, което е доказателство, че нещата са сериозни, истински и изпипани професионално. Особено след като през месец май на конкурса “Мис България – Благоевград” 2015, две момичета, представящи AF Models обраха завиден брой награди и признания. Христина Мирчева, грабна титлата „Мис България – Благоевград“ 2015 първо място, Лице на клубът в който се проведе конкурса и стана лице на местен фризьорски салон, с което стана носителка най-много награди и безспорно бе любимка на публиката. Второто момиче от AF Models е Каролина Огнянова, която стана „Мис Грация“.
Обещаваме да направим връзка и с двете момичета, те ще бъдат представени в нашата рубрика “Лица От Югозапада”. А сега ще ви представим рекламното лице на модна агенция AF Model, Кристина Малинова.
Тук ще отбележим, че ние не правим, като малките местни ежедневници, които често си харесват нещо във facebook свалят 2-3 снимки и си измислят нещо пикантно. Попаднахме на една такава статия за хубавицата Кристина Малинова:

“Две капки вода: Кристина Малинова смая санданчани: Одрала е кожата на Николета”…

Е, разбира се прочетохме и коментара на майката на Кристина, жената е възмутена от не професионализма на медията:

“Как можете да пишете такива глупости? Аз, като майка на Криси съм много възмутена и апелирам да не си правите ПР на чужд гръб !

Kristina_Malinova-7
Топ Преса се свърза с Кристина Малинова, ето какво сподели тя специално за нашата медия

Представи се на нашите читатели…
– Казвам се Кристина Малинова и съм на 24 год. от град Сандански. Завършила съм PR в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград. Основното ми занимание се базира на модата. Обичам да снимам, да спортувам, да се разхождам сред природата и да пътешествам из Европа. AF Мodels е първата модна агенция, за която се съгласих да заснема професионална фотосесия, като тяхно рекламно лице. Имам собствен бизнес свързан с производство и продажба на дамски облекла ( KM Fashion).

За повечето модели се говори, че са глупави златотърсачки, а ти си висшистка със собствен бизнес. Как успя да постигнеш това?
– Влечението ми към модата, не ми е било приоритет, преди да запиша висшето си образование, но в последствие се превърна в мое хоби, а сега и в професия. В момента умело съчетавам професионалното си образование (PR) с настоящата ми дейност. Вече повече от година се радвам на успехите , които постигнахме аз и моят екип в развитието на KM Fashion.

Kristina_Malinova-8

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене