ГРАДЪТ: Пророкувах лошото! Джигит бутна дете в Гоце Делчев и избяга, може би наистина е време да им поискаме сметка…

13

8-годишно момиченце пострада при катастрофа в Гоце Делчев, предизвикана от неизвестен засега шофьор. Инцидентът е станал в събота около 14:00 часа на улица „Дунав“ в града. Неизвестен засега автомобил не спира на пътен знак „Стоп“ и отнема предимството на лек автомобил „Тойота” с 39-годишна водачка от село Мусомища, движещ се по път с предимство. Шофьорката предприела маневра, за да избегне удара, и навлязла в лентата за насрещно движение, но там се блъска в лек автомобил „Опел Каравана” с 39-годишен водач, също от село Мусомища.
В същото време пак този ден около село Ново Ляски три жени пострадаха отново при инцидент с „джигит“, който се подиграва със закона за движенията по пътищата.
Странно или не, в миналия брой на вестник „Градът“ ви занимавах именно с този проблем и като абсолютен карък сякаш предизвиках лошото. Или не. Просто съм „ударил в раната“, виждайки, че гражданите на град Гоце Делчев ежедневно са застрашени от комплексите и гъзарията на определени синковци или тарикати без заплати….
Скъпи съграждани, час по-скоро трябва да се вземат мерки относно тарикатите“ на пътя. Вярно, никой не е застрахован от лошото, но сме длъжни да правим всичко възможно да не го предизвикваме с комплексите си и с недорастването на психическата зрялост на децата ни. Ето защо отново ви приканвам, уважаеми приятели, снимайте и сигнализирайте в полицията всеки, който се прави на тарикат на пътя. Пращайте ни снимките, а ние обещаваме той да си плати със цялата строгост на закона риска, че утре може да смаже нечие дете… или да направи поразия на някого. Време е да се обединим и да сложим край на излишния риск. Докато някой не се е облякъл в черно за това, че друг е роден за мутра и високата скорост го кара да се чувства мъж.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене