И накрая относно слуховете, че доктор Пандев щял да става шеф на болницата на Благоевград, а заради това му се пускат компромати, че бил от Гоце Делчев, нека цялата общественост да знае, че майката на Огнян Митев е от Нверокоп, от Бухлевия род.

Топ Преса: Огнян Митев и Калоянов шефът на РЗИ трябва да бъдат „изчегъртани още днес!

Добър ден за благоевградското здравеопазване. Най – сетне управлявавище показаха воля и ще прочистят здравната система на Благоевград и областта от с години доказаната некадърност. Местна медия „плаче“ за това, че болчнният шеф на Благоевград – Митев и шефът на РЗИ – Калоянов щели да бъдат сменени.

И ние плачем – но от радост. Тези били „удържали“ пандемията? Кой бе, „топ“ гинекологът, по чието управление починаха най – много здрави родилки. Кой бе, Калоянов, чийто решения обрекоха на гибел стотици хора? Шефът на РЗИ се доказа такъв „експерт“, че реши да пренасочи хора с инсулти и инфаркти да се лекуват в Сандански щото при Митев нямало места. Добре, че се намеси кметът Илко Стоянов, иначе това убийствено решение щеше да бъде утвърдено. Тези медицински „експерти“ час по скоро трябва да бъдат изметени или както е модерно да се каже „изчегъртани“ от системата. Те са доказано вредни! Плачът е излишен, фактите говорят. Време е за оставки и прокурор. Двамата комшии се доказаха неадекватни за постовете, които заемат. И накрая относно слуховете, че доктор Пандев щял да става шеф на болницата на Благоевград, а заради това му се пускат компромати, че бил от Гоце Делчев, нека цялата общественост да знае, че майката на Огнян Митев е от Нверокоп, от Бухлевия род.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене