Абиториент от МГ изнудва деветокласничка с голи снимки

_thumb

Грандиозен ученически скандал в Благоевград: Абитуриент от МГ изнудва с провокативни интимни снимки деветокласничка, праща разголени фотоси на майката, заплашва семейството й


Кирил, снимал момичето, докато били гаджета, правил снимки, с които я принуждавал да му плаща, за да ги крие. Месеци наред ученичката давала пари за „тайната“.

Грандиозен скандал между ученици в двете елитни гимназии в Благоевград вдигна на крак топченгета от Благоевград и София, абитуриент от Математическата гимназия „Акад. С. Корольов“ е предаден на органите за изнудване на деветокласничка от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“, бивша негова приятелка, научи ексклузивно Struma.com.

Кирил П., който преди десетина дни бил абитуриент използвал, направени от него провокативни снимки на момичето, с което е бил и в продължение на месеци я изнудвал да му плаща, в противен случай щял да пусне снимките в мрежата. Девойката уплашена плащала.

Преди седмица, обаче момичето отказало да плати мизата и това отприщило гнева на рекетьора. Той изпратил на майка й разголена снимка на Н. М. по халат. Майката изпаднала в ужас. Така деветокласничката била принудена да разкаже цялата история. Момичето е от петричко село, родителите й имат бизнес, собственици са на складове за строителни материали. Бащата взел мерки и за да не се разчува историята, решил да поговори с изнудвача.

Веднага след разговора, обаче Кирил озверял и цяла нощ засипвал ученичката със заплашителни съобщения. След като не се укротил, родителите депозирали спешна жалба и в София и в Благоевград.

Източник:http://www.struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене