35-годишен мъж е пребит зверски тази нощ в благоевградския кв. Грамада

Lineiki-BL

35-годишен мъж е пребит зверски тази нощ в благоевградския кв. Грамада. Квартиранта е набит от хазяите си и е в болница с комоцио заради спор за паркиране.
Инцидента е станал около 23:00 часа снощи на ул. „Климент Охридски“ в квартал „Грамада“, където пловдивчанинът Лъчезар Т. бил на квартира, но имал навик да паркира на място, което било на хазяите му.
Въпреки, че многократно бил предупреждаван от хазяина си да не паркира на това място, но той не разбирал от дума. Вероятно, мислейки, че след като си плаща наем за квартирата, има право и на паркомясто.
Екшъна се заформил, след като видял, че гумите на автомобила му са срязани и веднага се досетил за какво става дума. Когато потърсил сметка на хазяина си за спуканите гуми имало словестни пререкания които преминали във физическа саморазправа.
Към 23:30 часа е подаден сигнал на тел. 112, след което на мястото на инцидента е пристигнал екип полиция и ЦСМП, които с линейка са транспортирали пострадалият в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с контузни рани по главата. Направеният му скенер не е установил фрактури на черепа, а само мозъчно сътресение. Пострадалият е настанен в отделението по хирургия под лекарско наблюдение.
По изясняването на инцидента са работили полицейските служители на 02 РУП-Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене