ЕКШЪН В БЛАГОЕВГРАД! Хазяи смляха от бой квартирант заради паркомясто

бой

35-годишен квартирант-пловдивчанин бе набит тази нощ от хазяите си и е в болница с комоцио заради спор за паркиране в Благоевград.

Мелето, започнало със спукани гуми, се е заформило към 23.15 часа снощи на ул. „Климент Охридски“ в квартал „Грамада“. Лъчезар Т. бил на квартира, но имал „наглостта“ да паркира на място, което било на хазяите му. Наемателят многократно бил предупреждаван от хазяина си да не паркира на това място. Но той не разбирал от дума. Вероятно, мислейки, че след като си плаща наем за квартирата, има право и на паркомясто. Снощи видял, че гумите на автомобила му са спукани. Веднага разбрал за какво става дума. Когато потърсил сметка на хазяина си за спуканите гуми, станало сбиване, включил се и синът му. Битката била неравностойна.

В 23.30 ч. е подаден сигнал на тел. 112, на мястото на инцидента е извикана линейка. Пострадалият е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ с контузни рани по главата. Направеният му скенер не е установил фрактури на черепа, а само мозъчно сътресение.

Пострадалият е настанен в отделението по хирургия под лекарско наблюдение. По изясняването на инцидента са работили служителите на Второ РУП. Снети са обяснения както от пострадалия, така и от нападателите му.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене