Местния печат

печат

„Вяра“

Зловещо! Петър Петров от дупнишката Гиздова махала: Бойко Борисов на гилотината, живота ни съсипа

Искаме да сложим Бойко Борисов на гилотината, защото живата ни съсипа, по времето на Тодор Живков си живеехме чудесно, сега сме отчаяни и все по-лошо става, не искаме кмета Методи Чимев, трябва да го махнем, по-предишният Първан Дангов беше по-арен, това изрече с цялата си жестокост Петър Петров, безработен ром от най-голямата ромска махала в Дупница – Гиздава махала.

 

Пълен абсурд! Банка изпрати писмо до покойница в Кюстендил с оферта за пенсионерски кредит, синът Явор Кашукеев: Мама се научи да псува от Ванга, реших, че ми е оставила скрити пари

Писмо от банка, адресирано до покойната от 10 години Мария Георгиева Кашукеева, изненада неприятно семейството й в Кюстендил, оплака се във „Вяра” синът на починалата жена Явор Кашукеев. „Писмото бе адресирано до майка ми Мария Георгиева Кашукеева, която почина на 83 години преди повече от едно десетилетие. Писмото е изпратено на нашия адрес на ул. „Стефан Караджа”.

 

Нов списък с ВИП вложители в КТБ изплува в интернет: Ректорът на ЮЗУ-Благоевград проф. Иван Мирчев спасил 91 221 лв., братята на Пламен Орешарски – Милети изтеглил 8000 лв., а Симеон – 1297 лв. от спестяванията си

Ректорът на ЮЗУ-Благоевград проф. Иван Мирчев е спасил от КТБ  91 221 лв., сочат списъците на председателя на сдружението „Ние, гражданите“ Вера Ахундова, които тя разпространи в общественото пространство с ВИП клиентите на банката. В тях от Югозапада фигурират още имената на братята на бившия премиер Пламен Орешарски – Симеон и Милети.

 

Сапаревобанци коментират: Президентският съветник на Георги Първанов – Илчо Дамянов от Сапарева баня, запази поста си в МОСВ и след смяната на властта

Президентският съветник от времето на Георги Първанов – Илчо Дамянов от Сапарева баня, е на работа в Министерството на околната среда и водите, съобщиха източници на вестник „Вяра” от ведомството. Назначението стана малко след като кормилото на държавата пое Пламен Орешарски, а дружката му Мая Манолова се изяви като грандамата на българската политика и седна в зам.-председателския стол на Народното събрание.

 

8 фирми с претенции да правят технически паспорти на сградите за саниране с държавни 1 320 987 лв. в Дупница 

8 фирми участват в процедурата по избор на изпълнител за извършване на обследване за енергийна ефективност, изготвяне на технически паспорти за сградите, които ще бъдат финансирани за саниране в Дупница, съобщиха от общината. 85 са всички сгради, които отговорят на програмата, след като бяха направени корекции в условията за допустимите кандидати.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене