Бареков: bTV да даде право на отговор на Росен Петров

росен петров

През последните дни обществото става свидетел на безпрецедентна саморазправа на най-голямата българска медия bTV с едно от най-знаковите й лица – Росен Петров. Всички сме наясно, че прагът на доверието в големите български телевизии е сринат заради поръчките, които изпълняваха през последните години, но да посегнеш на собственото си дете, използвайки всички ресурси на ефира, е невероятен цинизъм.

Нашата политическа сила, “България без цензура“, е подложена на геноцид и цензура, извършвани от големите медии в България. Ние сме неудобни за политическото и медийното статукво. Вместо да отговорят на редица неудобни въпроси, поставени към тях от обществото, останалите медии използват цялата си пропагандна машина, за да смачкат достойни граждани и журналисти като Росен Петров, чиято съвест го накара да напусне омерзен лъскавата сцена на телевизията.

Ако смазването на Росен Петров с помощта на съдебната машина, обидите,
гнусотиите и жалкият пиар на негов гръб продължи, аз, като един от създателите на модерната новинарска вълна, ще разоблича поименно и с факти всички лоши практика, които унищожиха медийната среда в България. Настоявам bTV да даде право на отговор на г-н Росен Петров за всички квалификации и обиди, които изля по негов адрес.

Настояваме СЕМ да се самосезира за всички политически и партийни акции, в които телевизията участваше през последните години. А може би е редно след полемиката между журналисти, да се намесят и прокурорите, за да разберем кой какви поръки и комисионни и лапал от държавната софра по време на последните няколко правителства.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене