Не с думи и софри, а с действия: РЗС започна кампанията си с нов път за санданското село Лебница и кандидат-кмет Ст. Дюлгеров

_thumb

По странен и нестандартен начин днес бе номиниран кандидат за кмет от РЗС в санданското село Лебница. Това е Стоян Дюлгеров, дългогодишен член на парията на Яне Янев.

Лидерът на РЗС Янев рано тази сутрин лично отиде в Лебница и даде старт на инициативата на група доброволци, които ремонтираха, разшириха, чакълираха и подобриха повече от километър от селскостопанския път от селото до местните оранжерии. Групата бе организирана от кандидата за кмет на Лебница – Стоян Дюлгеров.

Вместо да правят скучно събрание от общинското ръководство на РЗС в Сандански искат да дадат ясен знак как ще се управлява общината през новия мандат – не с празни приказки и софри, а с действия и резултати.

“Оранжериите са основния поминък за много от хората в Лебница. Пътят бе в много лошо състояние – хората не можеха да си вършат работата. Събрахме се хора от селото, организирахме се и осигурихме два камаза и два багера. Почистихме, подравнихме и баластрирахме и пътя е вече като нов. Направихме и отбивки. Скоро започва извозването на доматите. Сега ще можем да работим по-експедитивно, да не се изчакваме и колите ни лесно да се разминават. Хората да не се мъчат, а да си вършат работата. ” каза след тежката работа кандидат-кметът на РЗС за с. Лебница Стоян Дюлгеров. Яне Янев на свой ред каза „Гордея се, че тук и сега номинирам нашия кандидат за кмет Стоян Дюлгеров. Това е човек на действието. Убеден съм, че в следващите 4 години Лебница ще придобие вид на проспериращо европейско село под неговото ръководство. ”

П. Петрова

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене