Кметът Камбитов получи заслужената си награда за „Кмет на месец март” от портала на българските общини Kmeta.bg

Kmet_Na_Meseca

Изпълнителният директор на Бранд Медия- България Боян Томов връчи лично днес отличието „Кмет на месеца” за месец март на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. Отличието се връчва, след като кметът Камбитов бе избран с отличаваща се преднина пред своите колеги от общините с над 20 хиляди души за кмет на месеца. Първото място д-р Камбитов заслужи с темата- „Честване на 137 години от Освобождението на България”.
Кметът д-р Атанас Камбитов гордо постави отличието си на стената, редом до всички признания, които е получил до този момент и благодари на всеки, който е дал гласа си в негова подкрепа. Обещанието бе следващата година програмата, посветена на 3 март да бъде още по- исторически наситена и пълна.
В богатата програма, с която Благоевград отбеляза Националния празник на България се включиха хиляди жители и гости на града, политици, общественици, духовници, културни институции, военнослужещи.
„Трети март е най-светлата дата в новата българска история. Това е преломният момент, повратната точка, денят, който определя развитието ни и до днес, защото, ако го нямаше Трети март, нямаше да бъдем това, което сме днес – суверенна, независима държава, членка на Европейския съюз. В ден като днешния, трябва да помислим за своите отговорности, да помислим за България, защото го дължим на тези хиляди знайни и незнайни българи, руски войни, които жертваха живота си за свободата на Родината ни”, това бе част от приветственото слово на д-р Атанас Камбитов. На този ден той призова за обединение: „Да забравим дребните ежби, партийните пристрастия и интереси и да се обединим, защото без обединение няма стабилност”.

Kmet_Na_Meseca_2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене