Местния печат

печат

„Вяра“

Учителката Даниела Кюрчийска от Сапарева баня: Шефът на спешното в Дупница Златко Величков ни псува като каруцар „Да ви е** майката, писна ми”, вместо да ме зашие, изгони ме, умряхме от ужас и срам с дъщеря ми

Скандално известният шеф на Спешния център в Дупница Златко Величков е псувал като каруцар уважаваната учителката от ОУ „Христо Ботев”-Сапарева баня Даниела Кюрчийска в коридора на здравното заведение вчера. „Да ви е** майката, кой па сега! Писна ми вече!” – викал с цяло гърло срещу Кюрчийска и дъщеря й, която я придружавала.

 

Траур в Перник! Рядък тумор на белия дроб уби 24-годишния Светли Йорданов, родителите му продадоха жилището си, за да го лекуват

24-годишният Светослав Йорданов, когото с обич перничани наричаха Светли, загуби тежката битка с рака. Той бе един от осемте души в света, които имат много рядък вид тумор на белия дроб. Светли научава, че има рак, през 2010 г. Лекарите в България 3 месеца не могат да установят какъв точно е туморът.  Пътят на борбата е дълъг, а средствата за лечението са недостатъчни.

 

Софийски бизнесмен купува за 300 000 лв. хотела в Банско на ВМРО лидера в Благоевград Георги Васев

Бизнесмен от София, собственик на борса за продажба на захар и захарни изделия в столицата, хвърли око на семейния хотел на ВМРО лидера в областния център на Пиринско Георги Васев в Банско. Хотел „Св. Георги Победоносец“ в курортния град се очаква да бъде продаден за над 300 хиляди лева до няколко дни. По сделката, която е към края си, остават да бъдат приключени само някои довършителни процедури по оформяне на новата собственост на хотела, каза пред наш репортер Георги Васев.

 

Внучката на Крали Марко Живка Маркова търкаля камъни в Дупница, сама построи цяла градина с тях 

Пенсионерката от ДИП „Марек” Живка Маркова се прочу като внучката на Крали Марко в Дупница. Тя сама изтъркаля огромни кмъни и с тях направи градина за чудо и приказ в новозакупения  си двор на ул. „Патриарх Евтимий”  14. Бившата дипаджийка сподели, че е влязла в дипа като шивачка на 20 години, а след четиридесет години стаж е излязла като пенсионерка с 220 лв.  пенсия. „Справедливо ли е това, кръцнали са нашите пари да дават помощи на търтеите в държавата”, тюхка се Живка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене