Община Кюстендил: Работим с официални документи, а не с хвърчащи неподписани листове

photo_verybig_1432965

Потърсени за коментар по повод изпратеното писмо от Мая Манолова, от пресцентъра на община Кюстендил заявиха:

„Община Кюстендил работи само с официални документи, с положен подпис върху тях и не коментира хвърчащи неподписани листове, каквито ни предоставятe.

Приложената от нас кореспонденция е с легитимния председател на Български съюз по балнеология и спа туризъм и не ни е известно кой друг може да представлява съюза, още повече, че липсва положен подпис.

Призоваваме за разумно отношение и да се спрат опитите за вмешателство в работата на общинска администрация и няма да позволим да бъде петнено името на Кюстендил с индивидуални прояви на персонална фантазия.

Нямаме никаква официална кореспонденция с ръководството на Българската социалистическа партия, не предвиждаме съвместни прояви с тях и не смятаме да коментираме уличните им изяви. Няма да допуснем намеса в работата ни с български и чуждестранни партньори, които са изумени от самовнушенията на представителите на тази политическа формация. Не приемаме опитите за гонене на бизнеса и хората, които създават работни места в Кюстендил и ще се противопоставим с всички законови средства на това.

Нито една лична или политическа кариера не може да бъде поставена над интересите на кюстендилските граждани.

Кюстендил никога няма да се върне в хаоса на миналото, защото заедно с нашите съграждани работим това да е община с бъдеще за трудолюбиви и предприемчиви хора, а не за партийни кариеристи“, се казва още в коментара от община Кюстендил.

path_182133

dariknews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене