Без категория

местния печат

печат

“Вяра”

Прокурор Оля Смиленова подкара зад решетките хранителния бос Ботьо Бельов за серия неизгодни сделки, ужилил „Аграрсис България” с 622 736 лв.

Прокурорът от Районна прокуратура – Дупница Оля Смиленова внесе обвинителен акт с искане за строга присъда за хранителния бос Ботьо Бельов, съдружник на „Аграрсис България” ООД, собственици на верига магазини „Меджико”.

Според обвинителния акт Ботьо Бельов като управител на „Аграрсис България” ООД е сключил неизгодни сделки, отдавайки под наем два магазина от веригата на Стоил Зарев.

Бунт пред вратата на самоковския кмет Владимир Георгиев: Десетки къщи в циганската махала без ток и вода заради неплатени сметки, ромските тартори Ал. Методиев, М. Мартинов и Ал. Радков дърпат конците зад кулисите

Два ромски клана в Самоков влязоха в открита битка за влияние в циганската махала. От едната страна на барикадата е депутатът Александър Методиев, а от другата общинските съветници Мартин Мартинов и Ангел Радков от „Евророма”. Конфликтът между ромските тартори е отдавна, но вчера цъфна отново, когато група роми се опитаха да узаконят в общината незаконните си къщи, за да им открият партиди за ток и вода.

От днес тръгва подписката „Благоевград заслужава повече”, над 40 000 готови да се включат: Кметът Атанас Камбитов: Очаквам флашки и други записващи средства в дома си – в кухнята, спалнята, тоалетната…

Благоевград е единственият град в страната, който прие протестна декларация във връзка с орязването на финансовите средства по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите” от правителството. Имаме подкрепата на почти всички партии. Разчитаме на подкрепата на гражданите.

Кюстендилският съветник Христо Абаджиев счупи ръка на ски в Осогово, гласува гипсиран в ОбС

Кюстендилският съветник и шеф на туристическото дружество „Осогово” Христо Абаджиев счупи ръка при падане със ски. Христо се е контузил в планината, където бил заедно със семейството си.

Шефът на дупнишкия театър Славчо Пеев: Срещнах съпругата си Светла Дионисиева в трамвая, след като блъснах магаре с колата

Директорът на Драматичен театър „Невена Коканова” в Дупница Славчо Пеев жертва спортна кариера, за да се отдаде на театъра. Баща му е известният в миналото атлет Панайот Пеев, три пъти балкански шампион. Покрай него младежът се увлича по волейбола и баскетбола. В театъра започва, работейки най-черната работа. Ветеранът Георги Георгиев прозира артистичния му талант и го уверява, че трябва да кандидатства във ВИТИЗ. Пеев няма никакво самочувствие, но му се доверява.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене