Неврокопчанка е новата Глория в поп-фолка?

maxresdefaultЕдно от новите попълне­ния в редиците на музикална компания „Пайнер” е чаровната Крисия Димитрова, чиято де­бютна пе­сен е „Лиляно моме” в ефира на „Планета HD”. Млада­та певица е родена в град Гоце Делчев, студентка е в специ­алността „Народно пеене” и от съвсем малка се занимава с музика. На 8 години Кри­сия е пяла в Хора за народно пеене към Неврокопския ан­самбъл за народни песни и танци в родния й град, който е първият подобен ансамбъл в България.

Певица­та споделя, че подпис­ването на договор с музикална компания „Пайнер” и шансът за професио­нална кари­ера, който получава, е сбъдната мечта за нея.

В деня, в който отбе­лязва своя­та първа година в музикална ком­пания „Пайнер”, Крисия Дими­трова пред­стави своя пър­ви поп фолк проект. Песен­та е озагла­вена „Нищо не пе­челиш” и е по аран­жимент на Ми­тко Пе­тров. Текстът е по идея на млада­та из­пълни­телка, а негов автор е Мариета Ангелова. Оригиналът е изпят от Indira Radic -Pozelela. Интерес за зрителите представлява видеоклипът на песента, който залага на много романтична и стилна визия, а режисьор на лентата е Николай Скерлев. Мнозина определят стила и гласа на Крисия Ди­митрова като подходящ за сравнение с великата Гло­рия.

„Това е дълго мечтан про­ект за мен. Отдавна подгот­вям тази песен и се постарах да предложа най-доброто на почитателите си. Вложих цялата си душа и творческа енергия в „Нищо не печелиш” и вярвам, че много хора ще открият по нещо за себе си”, споделя Крисия Димитрова.

Във видеото тя демонстрира много стилна визия, за коя­то се доверила на стилистките Августина Мар­кова – Тути и Мариам Сайд, Венелин Кондаков – Коса и на Лили, половин­ката на Борис Дали – за гри­ма.

Певицата спо­деля, че и за­напред ще про­дължи да прави фол­клорни мело­дии, но засега ще съ­средоточи усилия­та си в сферата на поп-фолка.

Н ищо не пе­челиш

Този леден дъжд няма капка жaл плисна се и всичко в мен удави в кал.

Прилича ми на теб, изпаднал в бяс, слаб да си признаеш, че съм права аз.

Моята любов пазех я за теб, с моето доверие облякох те. Не по твоя ръст се оказа то, скъса се и лошо стана време­то!

Знам, че никога няма да кажеш половин извинение даже, тази болна гордост в тебе дали те топли ношно време?! С мойта болка пак нахрани я, че ме мразиш пак излъжи я, но с тази гордост в кръвта ти нищо не печелиш ти! Ударът от теб и да ме боли, живота ми няма да го прова­ли.

Лошо ти звучи, но кой ти е крив?

Bместо тебе друг да правя с мен щастлив.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене