РАДИО В-99 ИЗРИГНА В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА: Как да подкрепим колегите от ТВ7, като през 2002 всички ни забравиха и ни викаха „колегиално“ «Пиратите»

405736_594889790537112_459338160_nСъбудихме се най-сетне! Обществото порасна!

Помните ли март 2002 го­дина! Не я помните, но ние и още 33 ефирни ради­останции няма да забра­вим! По царско време, точно по този начин, и без кредити към банки, само със огромното желание да работят законно… зам­лъкнаха… с полиция 33 предавателя в цяла Бъл­гария?!?!… и от никъде подкрепа, даже колегиал­но ни наричаха ПИРАТИ­ТЕ в ефира които от 1998 имаха подадени заявления за лицензии, но взеха своите разрешения да работят чак 2011?!?!… и все пак Ви под­крепяме, колеги, заради свободата на словото, и най вече заради ПРАВОТО НА ТРУД!!!

Това написаха колегите от Радио В-99 в социалната мрежа по повод протестите в защита на „свободата на словото“ от страна на коле­гите от ТВ7. На нас от вест­ник „Градът“ позицията ни е напълно идентична с тази на колегите от градското радио. Как да подкрепиш някой, който лицемерно нари­чаш „колега“, а зад гърба му плюеш и му правиш мръсно? Обръщаме вни­мание на това медийно мнение, защото доказва, че още през далечната 2002 година, когато нас ни е нямало, нито в града ни, нито в държавата ни е имало журналистическа гилдия. Напротив – общ­ността на словото винаги е била раздирана от интерес, завист и злоба. Затова ста­нахме поле от вълци-единаци и затова медийният бизнес е на това дередже. Горчивата истина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене