Кресна за „скандалния клип“ с веселбата с кючеци при кмета Ил. Кръстев: Традиция е абитуриентите да са на „гости“ на кмета, какво лошо има, не е грозна гледка младежи да се веселят и да танцуват?

_thumb

По-добре да ги гледаме как танцуват, а не да виждаме как се дрогират и пият, как се бият и загиват по пътищата, написа бивш учител

По повод качения в сайта на община Кресна клип,на който се виждат танцуващи абитуриенти и който цяла сутрин обикаля медиите-осъдително, гражданите на Кресна засипаха пощата ни с писма и коментари.

„Какво лошо има в този клип, деца се веселят и танцуват. Е танцуват кючеци, то кой не го прави, а пък те са млади. По- добре е да ги гледаме как танцуват и се веселят, отколкото да виждаме пияни ,дрогирани млади хора, които се бият, катастрофират и се убиват по пътищата. Дори и да са сбъркали с танците си, това са грешки на младостта, а не осъдителни пороци, написа нашият читател Б. Костадинов, бивш учител. За коментар на този клип и танците на абитуриентите в кабинета му потърсихме и кмета Ил. Кръстев, ето какво каза той:

Традиция е всяка година да посрещам абитуриентите в кабинета си преди баловете им, трябва да призная, че еуфорията им в този период от годината е заразителна, да децата се веселиха, танцуваха, нима мога да ги спра, не намирам нищо осъдително в това и съм учуден от „сензацията“, с която ме събудиха рано тази сутрин. Пожелавам на всички абитуриенти, да са здрави и много щастливи, да се веселят на бала си, защото животът не е лек. Това е моментът, в който все още могат да си позволяват да правят щуротии. Бъдете успешни момичета и момчета от Кресна, сбъднете мечтите си.

Желая ви попътен вятър в морето на живота!, каза кметът Кръстев. Вижте клипа

П. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене