Димитър Бръчков, сочен за кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на община Петрич, ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД ВЕСТНИК ЗАПАД ЮГ: За мен е важна промяната в Петрич!

98-02-90-99Аз лично ще работя в тази посока независимо под каква длъжност ще бъда – дали редови член на ПП ГЕРБ или нещо друго

Димитър Бръчков е канди­датът на ПП ГЕРБ за кмет на община Петрич, на който Бо­рисов залага да пребори се­гашния градоначалник инж. Вельо Илиев.

Според източници на ЗА­ПАД ЮГ областният коор­динатор на ПП ГЕРБ-Благоевград и Народен представител Даниела Са- веклиева заедно с колегата си Димитър Танев лично са представили пред лидера на ГЕРБ Бойко Борисов канди­датурата на Димитър Бръчков, който е получил благо­словията на премиера и ще се бори за кметския стол на община Петрич.

Двата враждуващи лагера в ГЕРБ Петрич – този около депутата Димитър Танев и този около екс депутата от 42-то Народно събрание инж. Митко Захов, се кон­солидираха и одобриха пар­тийната поръка на Борисов, за да застанат всички зад кандидатурата на магис­тър-фармацевта Димитър Бръчков, който е и общински съветник от ПП ГЕРБ в мест­ния парламент.

На местните избори през 2011 г. Димитър Танев за­губи балотажа за кметския стол с 11 725 гласа срещу 15 129 за Вельо Илиев, явил се като независим кандидат за кмет.

След изборите ГЕРБ е пър­ва политическа сила в ОбС – Петрич с 7 съветника и 4 808 гласа за общински съ­ветници.

Така, че очакваната бор­ба на местните избори ще е между кандидата на ПП ГЕРБ Димитър Бръчков и инж. Вельо Илиев. Един­ствено вестник ЗАПАД ЮГ се свърза с господин Бръчков, за да търси истината по изне­сената политическа клюка. Свързахме се с него по телефона и с големи удорми и условия той каза следното:

„За мен лично е важна промяната в Петрич. Аз лично ще работя в тази посока независимо под каква длъж­ност ще бъда – дали редови член на ПП ГЕРБ или нещо друго. Милея за град Петрич, обичам своите съграждани и приятели. Те заслужават по­вече от сегашното статукво и това е важното. Войни няма, има дебат в партията, който се преескпонира в из­мислени конфликти. Целта е една – ПП ГЕРБ да управля­ва град Петрич. Това мога да кажа по темата.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене