Eлена пуска Бербо в Америка

_thumb

Бербатов може и да е главата на семейството, но жена му Елена определено е шията. Именно тя има последната дума за това накъде да се завърти. В последните дни Митко отново е на кръстопът в живота си и трябва да вземе важно решение къде да завърши бляскавата си футболна кариера. 34-годишният ветеран е близо до своя състезателен край, но все още може да увеличи банковите си сметки. След като той и семейството му прекараха две прекрасни години в княжество Монако, очевидно е дошло време за промяна.

Елена каза „да“ за Маями

И този път Елена е тази, която решава къде иска да се премести. Според първоначалните сигнали тя е дала зелена светлина на любимия си да си вдигнат чукалата в посока към Америка. За подобни индикации се говори от известно време насам. Местната Мейджър Лийг Сокър е популярна с това, че прибира залязващи европейски звезди, които да приключат кариерите си, взимайки тлъсти пачки. Такъв беше и случаят с Христо Стоичков, който окачи бутонките отвъд океана.

Елена харесва Англия и най-вече Лондон, но след това с охота прие да се установи в Монте Карло заедно с дъщерите Деа и Елиа. Именно своенравната жена на Митко му забрани да подписва договор с „Ювентус“ преди няколко години. Италианският гранд желаеше силно българския нападател, но работническият град Торино се стори твърде скучен на госпожа Щилянова.

Мечтата на Елена била да стане приятелка с Виктория Бекъм, като тя е споделяла това неколкократно пред своите аверки.

Виктория Бекъм

Напълно е вероятно Димитър да заиграе именно в личния отбор на Дейвид Бекъм в щата Флорида. Английският секссимвол, който също завърши кариерата си в САЩ, купи собствен клуб и в момента строи ултрамодерен футболен стадион за 25 хиляди места. Съоръжението ще бъде вдигнато в близост до пристанището на Маями. Според слухове Бекъм ще покани Бербатов в своя отбор, а впоследствие ще му предложи и работа в треньорския щаб.

Информацията се подсилва и от факта, че българската звезда наскоро присъства на престижна експозиция на луксозни имоти по крайбрежието на Южна Флорида. Митко разглеждал оферти за имоти на цена от 3 млн. долара нагоре с изглед към океана. Отделно от това от сегашния му клуб „Монако“ вече дават ясни индикации, че повече няма да разчитат на Бербо и няма да му предложат нов договор. Това означава, че почти 100% Елена вече приготвя куфарите за Америка.

Дейвид Бекъм

из. България днес

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене