Младежи от областите Благоевград, Кюстендил и Пазарджик посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата Андрей Новаков

Без име

Представители на МГЕРБ от областите Благоевград, Кюстендил, Перник и Пазарджик посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата Андрей Новаков. На тридневното посещение младежите се запознаха с работата на Европарламента, разгледаха пленарната зала, посетителския център Парламентариум и забележителностите на Брюксел. Те бяха част от дискусия, на която  се запознаха с дейността на българските евродепутати и  за приоритетите на комисиите по регионално развитие,  по бюджет и по контрол на бюджета, в които е член Андрей Новаков.

02

„Макар да ви се струва, че Европа е далече, това не е така и доказателство е фактът, че сте тук в европейската столица Брюксел. Доказателство са и стартиралите вече многобройни кампании в подкрепа на разкриване на нови работни места за младежи, както и за качествено образование”, заяви българският евродепутат пред младежите, които са първите посетители на Европарламента  по негова покана.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене