Лидерът на БСП – Сатовча : Нашата община,благодарение на добрата работа на екипа на кмета на общината г-н Арбен Мименов,е спечелила 15 важни инфраструктурни проекта.

 Милко  СиркьовП  О  З  И  Ц  И  Я

                                               Дами и господа,

                                                         Приятели,

С голямо удоволствие пиша настоящите  редове по повод  одобрените проекти на община Сатовча от МС на Р.България,по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”. Двете  управляващи партии БСП/ДПС и подкрепяното от тях правителство на господин  Пламен Орешарски,инвестират 500 милиона лева за развитие на регионите,с предимство  тези които  в годините на прехода  претърпяха най-тежки последици  от икономическата  криза!

    Нашата община,благодарение на  добрата работа на екипа на кмета на общината г-н Арбен  Мименов,е  спечелила 15 важни инфраструктурни   проекта.

  Като  дългогодишен просветен деец и настоящ директор на училището в с.Сатовча, с удовлетворение и гордост посрещам факта,че най-много средства са заделени за детските градини и училищата в общината на обща стойност 674 хиляди лева!

Изказвам своята благодарност към г-н Орешарски и кмета на общината за възможността да се санира/изолация и дограма/ сградата на СОУ-Сатовча и се завърши физкултурния салон в Сатовча,изолацията и смяна на дограма на СОУ-Слащен,изграждане на физкултурен салон и обзавеждане в СОУ в с.Вълкосел,основен ремонт в ЦДГ-Крибул,Туховище,Годешево,Жижево и Осина.Такова масирано позитивно  отношение към образованието отдавна не е имало! Позволявам си от името на  педагогическите кадри,родителската общественост и  на самите учащи да благодарим на управляващите  начело с г-н Орешарски за проявената грижа !

  Заделени са около 300 хиляди лева за изграждане на улици,544 хиляди лева за ремонти на читалищни сгради и сградата на общинска  администрация,като се прибави и  големият проект от 23 милиона лева,се очаква  една по добра среда за живот и бизнес в общината!

     Всичко това става в условията на продължаваща криза и яростна съпротива на сегашната опозиция! Ние доказваме,че работим за хората,за България!

                                               Милко  Сиркьов-председател на ОбС на БСП-Сатовча.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене