Местния печат

печат

„Вяра“

ВиК-Бобов дол потопи къщата на половинката на убития бизнесмен Иван Тодоров Доктора – Даниела Борисова: 50 000 лв. пръснах за ремонт, всичко е унищожено

ВиК авария на главния водопровод в бобовдолското село Шатрово потопи къщата на Даниела Борисова и майка й Стефанка Васева. Двете жени живеят сами от 2 години в Шатрово. Борисова е дъщеря на бившия следовател от Районна следствена служба-Дупница Георги Васев. Водната стихия нахлула в къщата на два пъти.

 

Бой по време на час в 7-о СОУ-Благоевград! Юмрук прати осмокласник в хирургия с цепната уста, Роберто: Бях с тениска на ЦСКА и ми завидяха

15-годишният Роберто Димитров е приет в хирургия на благоевградската болница след бой със съученик в час по физическо. Инцидентът станал завчера в късния следобед по време на петия час в 7-о СОУ ”Кузман Шапкарев” в Благоевград. Осмокласниците излезли на площадката в училището за час по физическо, когато внезапно между две от момчетата се развихрил скандал.

 

Роми вият опашки пред ЕСГРАОН-Самоков, вадят актове за раждане: Депутатите така ни казаха

Роми се редят на опашка всеки ден пред ЕСГРАОН в Самоков. Единственото, което успяхме да разберем, е, че въпросните лица си вадят актове за раждане. На въпроса защо се редят на опашка пред службата, хората казаха, че документите им трябват, за да кандидатстват за някакви помощи. Други коментираха, че така им били казали депутати – да си извадят актове за раждане.

 

Издъхна 101-годишната Елена Амова от Усойка, до последно за нея се грижеше снахата Надежда

Отиде си най-възрастната жителка на Бобошевска община. Елена Амова от с. Усойка почина на 19 април на 101 г., след като близо три месеца беше на легло. Десетки жители на селото изпратиха в последния й път столетницата, която усойчани ще запомнят като трудолюбива и добра жена.

 

Шукри Дервиш сложи на тезгяха за 265 357 лв. тризонета на бизнесмена Емил Давидков-Емигел с басейн на покрива в Благоевград 

Частният съдия-изпълнител Шукри Дервиш обяви за публична продан жилищен имот от два апартамента на един от най-крупните благоевградски бизнесмени – Емил Давидков-Емигел. Заради множество дългове към банкови институции в обект на публична продан към момента са два мезонета в кооперация, намираща се на ул. „Александър Малинов“ в областния център.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене