Пребитият Роберто от болничното легло: Стана по време на мач, не съм направил нищо, казах само „Като се научиш да играеш, тогава ще говориш“

_thumb

Минути след като излезе от операционната пребитият осмокласник от 7 СОУ успя да каже няколко думи пред репортер на struma.com . Стана ясно, че имал операция на крака и едва вчера се включил в часа по физкултура да рита със съучениците му.

Бил облечен с тениска на ЦСКА ,което според него отключило агресията на съучениците му. По време на играта едно от момчетата, започнало да му дава съвети как се рита, на което Роберто отговорил „Като ти се научиш да риташ, тогава ми говори“ . „Оттук нататък не помня нищо, последното, което видях как Денис ми се нахвърля, това е“, каза още Роберто. Днес сутринта в училището бяха извикани родителите на двете момчета, разпитват се и ученици, станали свидетели на инцидента. Въпросът е къде е бил учителят по физкултура по време на този кървав сблъсък и какви мерки ще се вземат срещу нападателя или нападателите на Роберто. Усеща се опит за потулване на случая, тъй като след срещата в училище, близките му започват да отказват коментари. Очакваме коментар на учителя по физическо и директорката.

П. Петрова

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене