ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ МЛАДЕЖИ ПОСЕТИ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ. ПИСА ОТЛИЧЕН НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО И ПРИЕ 13 НОВИ СОЦИАЛИСТИ

20150418_184318-562x734През почивните дни град Гоце Делчев бе посетен от председателката на Младежко обединение в БСП Вероника Делибалтова и членове на ръководството. Председателят на младите социалисти връчи 13 членски карти на нови членове и запозна местната структура с важните решения, взети на изминалия конгрес на партията. Между които въведената 20% гарантирана квота за народни представители социалисти до 35 годишна възраст, с което ръководството на партията за пореден път показа, че държи на младите си кадри.

На срещата беше дискутирана и резолюцията за политиката на партията в местната власт – За хората и общините, която съдържа стандартите на лявата политика и основните проблеми, върху които партията ще се съсредоточи.

Вероника Делибалтова се запозна и със всичките проекти, които ръководство на община Гоце Делчев изпълнява. Тя посети вече основно реконструирания от общината градски парк, след пешеходна разходка по напълно подновената улица”Бяло море”, където бяха облагородени и зелените площи. След това гостите се запознаха на място и със строежа на спортната зала и течащото към момента асфалтиране на 28 улици и основната реконструкция на парк”Панорамата”, като пътьом посетиха и основно ремонтираната Природо-математическа гимназия”Яне Сандански” и санираната и преоборудвана градска болница.

Лидерката на червените младежи остана възхитена от видяното и писа отличен на общинското ръководство като им пожела да продължат с преобразяването на града и общината.

След визитата в Гоце Делчев гостите посетиха и с.Гърмен, където се включиха в Международен фолклорен фестивал „Да живеем и танцуваме заедно“.

http://goceto.com/

alt

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене