Володя Стоянов гърми с пищов в най-новия си видеоклип

IMG_1571 (Copy)Войводата на македонската песен засне два видеоклипа в красивия град Сандански. Певецът гръмна с пищоф във видеото на песента за героичните чеда на Македония „Три юнака“ и възпя нежната любов и красотата на българката в „Бяла гълъбица“.

Войводата на македонската песен Володя Стоянов засне два видеоклипа на песни от най-новия си албум „От Църни Дрин до Църно море“. Песните са „Три юнака“ и „Бяла гълъбица“, а музиката и текстът са дело на изпълнителя. За локации на снимките Войводата избра красиви местности в гр. Сандански. За да вкара зрителите в автентичната атмосфера на героичните борби за свободата на Македония Володя Стоянов запаса сабя и гръмна с пищоф. Екшън сцената се разигра в градината на красивия ресторант „Хайдути“, който гостоприемно отвори врати за Войводата и снимачния екип.IMG_1540 (Copy)

Нежната ранна пролет в Сандански бе в синхрон с лиризма на песента „Бяла гълъбица“, в която Войводата възпява красотата на българката и чувствената любов между двама млади.

С пъстри костюми и атрактивна хореография в клипа се включиха танцьорите от ТФА „Рила“ от гр. Дупница с ръководител Кирил Амбарков. Клиповете засне екип на Продуцентска къща „ЕНИ филм“. Видеата съвсем скоро ще се завъртят в телевизионния ефир и в интернет.

Снимките на клиповете съвпаднаха с празника на гр. Сандански. Многобройна публика вечерта на площада в курортния град се наслади на великолепния концерт на Володя Стоянов, който изпълни емблематични авторски творби и любими народни песни. До късно през нощта на площада се виха хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене