Защо ли? Кметът на Рила Г. Кабзималски строи пореден мост над река Рилска

_thumb (1)

Читатели сигнализират: Не се знае какво става,няма указателни табели за строежа, работниците бъхтаха и на Великден, работят без каски, чия е фирмата?

Нов пореден 3-ти мост над реката, която минава през град Рила издига кметът на града Г. Кабзималски с пари по проект. Кому са нужни толкова мостове над една река, попитаха днес в редакцията ни читатели, силно възмутени от начина, по който се харчат пари за подобни строежи. Пътищата в Рила са разбити, можеше парите да бъдат използвани за куп полезни неща за града, а не за някакъв и то пореден пост над реката, казват читателите ни. Освен това,независимо, че строежът е на няколко метра от кметството, никой не обръща внимание ,че работниците не спряха да работят по великденските празници, няма указателна табела, така както е по закон и всички те са без каски. Коя е фирмата изпратила ги да строят и защо не се упражнява нужния контрол?, това попитаха читателите ни. Репортер на struma.com отпътува за мястото на строежа и ето фактите:

Факт е, че се строи мост. Поредният, да! Факт е също така, че пипсва задължителната указателна табела на строежа, която да посочва, кой, как и защо строи този мост. Според работниците на мястото били я откраднали преди около месец. Всички работещи бяха без каски, бързайки да довършат работата си, тъй като била по проект, а срокът до края на месеца. Въпросът е към кмета на града Кабзималски. Защо се изгражда пореден мост, с какви пари и изграждането на мост ли бе най-важният проект, по които да се привличат пари в община Рила? Това са въпроси, които отправиха читателите ни чрез нас към градоначалника.Очакваме официалния отговор на г-н Кабзималски.

Р. Анднов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене