Жена задряма зад волана и излетя от Е-79 край Мурсалево

_thumb (1)

Снимки: Бгнес

Жена пострада, след като задряма зад волана и излетя от главен път Е-79 край Мурсалево.

Пътния инцидент стана към 18.25 часа вчера в отсечката между Мурсалево и гара Кочериново. На плавен ляв завой, водачката на лек автомобил с благоевградска регистрация, движещ се към Благоевград, най-вероятно е задрямала зад волана, предаде Бгнес. Отклонява се надясно, стъпва на банкета, след което се стряска, дърпа волана наляво. Автомобилът минава през насрещната лента, блъска се в предната част на идващ насреща й „Форд“, след което се преобръща с лупинг през предната част и пада пак на колела в трънливи храсти край пътя.

Пострадала е около 60-годишна. С линейка на ФСМП-град Рила е транспортирана за МБАЛ-Благоевград. Оплаква се от болка в гърдите, в момента е на изследвания в отделението по образна диагностика.

„Форд“-ът, в който се блъска задрямалата, също е управляван от жена. Автомобилът е със софийска регистрация. Пробата на водачката с полевия тест за алкохол е отрицателна, на пострадалата ще бъде взета кръвна такава.

Движението по Е-79 в района на катастрофата бе затруднено за кратко, ударения в предната част „Форд“ е отбит на банкета.

www.struma.com

Още за: жена  мурсалево  канавка Още от: Общество

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене