Този петък Ивайло Златанов официално влиза в шефския кабинет на РИО Благоевград

88304-RIO-Zlatanov

Този петък Ивайло Златанов официално ще заеме поста началник на РИО Благоевград. Очаква се тогава представители на Министерството на образованието и науката да донесат лично документите за встъпване в длъжност на новия началник на инспектората.

Ивайло Златанов се връща на чело на РИО Благоевград, след като спечели обявения от Министерство на образованието и науката конкурс. Златанов бе начело на образователния инспекторат в Пиринско от декември 2009 година до ноември 2013 г., когато подаде оставка. След него шеф на РИО бе Огнян Соколов, който след последните парламентарни избори на свои ред реши да напусне институцията. 

„Имайки предвид вчерашния разговор в Министерството, в петък официално ще встъпя в длъжност началник на Регионален инспекторат по образование Благоевград“, каза за E79news Ивайло Златанов.

 

Припомняме, че на конкурса за началническото място освен Ивайло Златанов се явиха и две дами – началната учителка от Микрево Златка Яневска и Дияна Шекерлиева от София. След препитване в Министерството Златанов получи най-висока оценка на представената концепция и логично се завръща на поста.

Автор: Станислава Христова, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене