Ремонтни дейности се извършват в участък от пътя ГКПП Гюешево – Кюстендил

път

Нормално проходими са пътищата в област Кюстендил.  Пътните настилки навсякъде са сухи. Движението по главен път Е-79 е спокойно, няма задръствания или образуване на колони от автомобили. По автомагистрала „Струма”, от км 317+650 до км 318+500, в участъка от Долна Диканя до Дупница, се извършват аварийни ремонтни работи по ремонт на дренажната система под канавката на дясното платно.

Движението се пропуска в активната и изпреварващата лента. Аварийната лента е временно ограничена. Временно е ограничено на движението в аварийната лента от км 316+860 до км 317+880 – в посока Долна Диканя – Дупница, във връзка с аварийни ремонтни работи. Движението се осъществява в активната и изпреварващата ленти. Спокоен е трафикът в посока ГКПП – Гюешево.

Преминаването през пункта се осъществява нормално. Ремонтни дейности се извършват в участък от пътя ГКПП Гюешево-Кюстендил. По път ІІ-62 Кюстендил-Дупница, в района на Черна нива, поради свличане на голямо количество скална маса движението се осъществява в едната лента. Районът е сигнализиран с ограничителна лента и пътни знаци. По път ІІІ–622 Ваксево-Църварица има активизирало се срутище при км 24+850. В района движението е сигнализирано с ограничителна лента и пътни знаци.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене