„Банско“ отново остана без победа срещу „Пирин“ Разлог

110340-bansko-septemvri-03

Отборът на „Банско“ завърши наравно 1:1 със съседите от „Пирин“ Разлог в местното дерби. По този начин отборът на Александър Томаш остана без победа срещу „Пирин“ Разлог в професионалния футбол. Последните три години отбора от Разлог има 2 победи и 4 равенства в това дерби. Любопитното е, че и есенният мач се игра на стадион „Свети Петър“ и също завърши наравно – 1:1.

Домакините поведоха още в 11-ата минута с гол на Венцислав Бенгюзов от дузпа. Тя бе отсъдена за нарушение на вратаря Вълков срещу Янислав Иванов. До края на полувремето гостите от Разлог имаха на два пъти претенции за дузпа, каквато обаче не бе отсъдена. На почивката помощник-треньорът на „Пирин‘ Разлог Христо Джоджов влезе на терена да иска обяснение от съдиите и бе изгонен на трибуните от рефера Калин Людмилов.

През второто полувреме Виктор Шишков пропусна да вкара втори гол за „Банско“ и да реши мача. В 84-ата минута след центриране на Димиров неостаряващия голмайстор Борис Кондев с глава вкара за 1:1. Бившия голмайстор на „Пирин“ Благоевград и „Локомотив“ София започна като титуляр и бе най-добрия за своя отбор. След изравнителното попадение играта се изнерви и набързо реферът вдигна няколко жълти картона. В последната минута влезлият като резерва Цветан Павлов можеше и да донесе победата на „Банско“, но направи непростим пропуск.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене