Местния печат

печат

„Вяра“

ОбС шефът на Дупница К. Костадинов и началникът му Ени Лефтеров укриват участие във фирма с капитал от 870 000 лв., соченият за „Свети Петър” на частната болница охранител Коце Джинката държи 390 000 лв. от дружеството, барабар с незаконната бариера

Председателят на ОбС в Дупница Костадин Костадинов – лидер на „България без цензура”, и работодателят му съпартиец, собственик на частната болница, Ени Лефтеров държат фирма „Пастра пропърти” ООД с капитал от 870 000 лв. Двамата са укрили този факт и са попълнили документи с невярно съдържание пред Сметната палата и институциите в България.

 

Попската щерка Анна-Мария налетя да пали баба си Божана в с. Сопово, приятелката й Михаела: Успокоихме ги, не е гадже на Стъклето, не му плащаме сметките

Попската дъщеря от Дупница Анна-Мария, която извади нож на баща си отец Методи Кръстев и потроши входната врата на родния си дом, заплаши да запали баба си Божана с къщата й в село Сопово. Това съобщи злочестият баща, който разказа на дълго и нашироко, че дъщеря му е попаднала под влиянието на приближения до Братя Галеви – Владимир Ангелов-Стъклето.

 

16-годишен опита да открадне пари от билярд клуба на Славяна Павлевчева в Сапарева баня, съпругът на собственичката: Пипнах Иван Рибарски в крачка, за 2,5 месеца задигна 500 лв.

Младеж от Сапарева баня е направил опит да открадне пари от заведение в центъра на планинското градче. Потърпевши са Иван Павлевчев и съпругата му Славяна Павлевчева, които имат кафене и билярд клуб на главната улица. Посегателството е извършил 16-годишният Иван Рибарски, който бил постоянен посетител в заведението.

 

Кметът на Бобошево Крум Маринов си изми ръцете като Пилат Понтийски пред кюстендилския съд по дело за документна измама: Не можах да преценя какво е построил Страшимир Божков – барбекю ли, лятна кухня ли…

Кметът на Бобошево Крум Маринов си изми ръцете като Пилат Понтийски пред състав на Кюстендилския районен съд по делото за изнасяне на неверни данни в декларация, узаконяваща ограда на бившия военен Страшимир Божков в Блажиево. Той е изправен на подсъдимата скамейка по жалба на съседката му Анка Билярска – бивша учителка от Дупница.

 

Най-красивите момичета от конкурса „Мис Божура”: Нямаме гаджета, сърцата ни са свободни! Победителката Соня Толева фучи с кросов мотор, Соня Ковачева обожава да танцува касапа, любимката на публиката Катрин Захариева: Рокаджийка съм, харесвам високи и руси мъже 

Сърцата и на трите най-красиви момичета от конкурса „Мис Божура” в Петрич Соня Толева, Соня Ковачева и Катрин Захариева са свободни. Победителката й подгласничките й си нямат гаджета, въпреки че станаха доста популярни след конкурса. И трите обръщат гръб на хорското мнение, като признават, че отминават с усмивка лошите думи, които чуват за себе си.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене